Προσφορά!

Κρέμα make up

29,90 24,00

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Η κρέμα make up της σειράς ευdiet cosmetics με όγκο περιεκτικότητας 50ml, είναι ένα προϊόν που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ με μία πολύ ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα. Δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και απλώνεται πολύ εύκολα.

Το αμύγδαλο, από τα βασικά συστατικά, είναι ένα υπερόπλο στον τομέα της διατροφής γιατί όχι και στον τομέα της κοσμετολογίας. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αυτό ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και χαρίζει μία υγιή και νεανική επιδερμίδα γεμάτη ελαστικότητα. Αποτρέπει την αφυδάτωση και την ξηρότητα.

Η ελιά, επίσης ένα  σημαντικό συστατικό, είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λίπη, Ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες Ε, A, πολυφαινόλες, φυτοστερόλες και μέταλλα. Έχει ενυδατικές και πανίσχυρες αντιοξειδωτικές& αντιγηραντικές ιδιότητες. Ο Όμηρος το περιέγραφε σαν «Υγρό Χρυσό».

Επίσης το χρώμα που χρησιμοποιείται είναι φυσικό για αυτό και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Ενδείκνυται για αφυδατωμένες &ξηρές επιδερμίδες. Εάν έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα ή σταρένια/κίτρινη ή μελαχρινή/σκούρα παρακαλώ επιλέξτε την απόχρωση του δέρματος παρακάτω.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κρέμα πριν διότι είναι ένα προϊόν 2 σε 1. Δηλαδή και κρέμα και make up. Επίσης επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Χωρίς parabens.

Η σειρά των καλλυντικών ευdiet cosmetics χαρίζει μία λαμπερή επιδερμίδα και πραγματικά αποτελέσματα