About Me

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ

 

Το EYDIET είναι ένα ζεστό και ευχάριστο διαιτολογικό γραφείο που παρέχει συνεδρίες διατροφής με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και εξατομικευμένη διατροφική παρακολούθηση για την απόκτηση υγιούς σωματικού βάρους και την αντιμετώπιση παθολογικών νοσημάτων. Βασίζεται στην αρχή του Ιπποκράτη «νους υγιής εν σώματι υγιει», καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα παραμελούν τις βιολογικές τους ανάγκες.

Πήρε το όνομά του (ευ + diet (διατροφή στα αγγλικά)) από τη διδασκαλία του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Αριστοτέλη «ευ ζην» , που σημαίνει «ζω καλά».  Η φιλοσοφία μου είναι  «τρώω καλά ζω με χαρά».

Επίσης παρέχει τη σειρά φυτικών καλλυντικών και θεραπευτικών προϊόντων ευdiet cosmetics, η οποία παρασκευάζεται με αγάπη από προσεγμένες πρώτες ύλες  βιολογικής προέλευσης πιστοποιημένες σύμφωνα με τη νομοθεσία της ευρωπαϊκής ένωσης. Η πρωτοποριακή σύστασή τους θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη εφαρμογή. Έχουν την ικανότητα να μιλούν στις ανάγκες της επιδερμίδας μιας που και αυτά κρύβουν πολλά μυστικά από τις αρχές του Ιπποκράτη. Οι αρχαίοι Έλληνες  γνώριζαν πολλά για την φυσική ομορφιά, τη λάμψη και τη θετική ενέργεια/διάθεση.

Σκοπός μου είναι να προάγω την υγεία, την ευεξία και τη φυσική ομορφιά του ατόμου που μου ζητάει να τον αναλάβω. Λατρεύω την ανθρώπινη οντότητα και βάζω όλη μου την αγάπη και την ψυχή στη δουλειά μου για να δώσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αξίζετε το καλύτερο και το αποτελεσματικότερο.

ΙΩΑΝΝΑ ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΚΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Είμαι η Ιωάννα Δουδουλακάκη, γεννηθείς στην Αθήνα το έτος 1983.  Από δύο ετών που ασχολούμαι με τον αθλητισμό, και στην πορεία με τον πρωταθλητισμό, η ποιότητα και η μαγεία των συνδυασμών των τροφών για να παρέχω το καλύτερο «καύσιμο» στο σώμα μου, ήταν και είναι το πάθος μου στην επιστήμη της Διατροφής.. Είμαι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας Κρήτης (με δύο υποτροφίες από το κράτος) και μέλος της ΕΔΔΕ (Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος).

Σήμερα δραστηριοποιούμαι ως διατροφολόγος διαιτολόγος στο γραφείο μου, με την επωνυμία Ευdiet. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που σήμερα ασχολούμαι με την επιστήμη που αγαπώ. Η αγάπη και ο θαυμασμός που έχω για το ανθρώπινο σώμα με κάνει να εξελίσσομαι διαρκώς ως επιστήμονας και να θέλω να ανακαλύπτω όσα περισσότερα μπορώ για τους μηχανισμούς λειτουργίας αυτής της «τέλειας μηχανής του σύμπαντος», το ανθρώπινο σώμα.

Επίσης υπήρξε μία περίοδος στη ζωή μου που εμφάνισα θέματα στην επιδερμίδα μου τόσο στην περιοχή των ματιών & του προσώπου όσο και στους μηρούς (εμφάνιση κυτταρίτιδας λόγω λήψης δυνατών φαρμάκων). Αυτό λοιπόν ήταν και ο κύριος λόγος που ξεκίνησα έναν κύκλο σπουδών, κατόπιν συμβουλής των καθηγητών μου στη χημεία και τη βοτανολογία, ώστε να καταλήξω σε αγνά καλλυντικά και να βρω άμεση και ουσιαστική λύση στα προβλήματά μου. Φυσικά αυτό πέτυχε και η διαφορά ήταν τόσο ορατή που στο ιατρείο το οποίο εργαζόμουν άρχισαν οι ασθενείς να το παρατηρούν. Μάλιστα άρχισαν να ζητούν πληροφορίες για τα καλλυντικά που παρασκεύαζα  για τον εαυτό μου. Έτσι σήμερα η σειρά των καλλυντικών ευdiet cosmetics είναι διαθέσιμη ώστε να βρίσκει ο καθένας από εσάς λύση στο πρόβλημά του. Και να αναδείξω τη φυσική ομορφιά σας!

Είμαι φιλόδοξη, χαμογελαστή και στόχος μου είναι να σας κάνω να αγαπήσετε τον οργανισμό σας και να σας δείξω τη δύναμη και τη μαγεία που κρύβει η φύση. Και όπως έλεγε ο Ιπποκράτης «η τροφή είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου η τροφή σου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ

 

Η ομάδα μου αποτελείται από αξιόλογους και άριστους επαγγελματίες εξειδικευμένοι στον τομέα τους:

Υπεύθυνη Graphic & Web Design: Inertia – Στέλλα Θεοδώρου
Υπεύθυνη φωτογραφίας & βίντεο: Γιούλη Μουτσάτσου
Web development: Κωνσταντίνος Αρετάκης