Ευdiet Cosmetics

ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΕΥDIET COSMETICS

Η σειρά των καλλυντικών μου, ευdiet cosmetics, ξεκίνησε με σκοπό να καλύψει τις προσωπικές μου ανάγκες. Για αυτό και εξειδικεύτηκα στον τομέα της παρασκευής αυτών.

Οι γνώσεις μου στη χημεία την οργανική & την ανόργανη, τη χημεία τροφίμων και τη βιοχημεία του ανθρώπινου οργανισμού, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας σε συνδυασμό με τη μαγεία της βοτανολογίας για να δημιουργηθεί η πρωτοποριακή σειρά των καλλυντικών ευdiet cosmetics, η οποία κρύβει πολλά μυστικά από τους θησαυρούς του Ιπποκράτη και των αρχαίων Ελλήνων για τη φυσική ομορφιά, τη λάμψη & τη θετική διάθεση.

Είμαι πολύ χαρούμενη που πραγματοποιώ μέσω αυτής της σειράς, ένα όνειρο μου για τη δημιουργία φυσικών, αγνών καλλυντικών υψηλής ποιότητας, τα οποία υπόσχονται να φροντίσουν την υγεία του δέρματος και να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά, έτσι όπως μόνο η φύση ξέρει. Πρόκειται για φυτικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας, τα οποία παρασκευάζονται με πολλή αγάπη και από πρώτες ύλες βιολογικής προέλευσης χωρίς προσμίξεις και χημικά, πιστοποιημένες σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Όλες οι κρέμες της σειράς μου παρασκευάζονται σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.