Όροι επιστροφών – αλλαγών

Υπαναχώρηση/ Επιστροφή

Στα καλλυντικά και τα θεραπευτικά προϊόντα ευdiet cosmetics αλλαγές/επιστροφές δεν γίνονται δεκτές καθώς είναι προϊόντα τα οποία είναι παρασκευασμένα από πρώτες ύλες βιολογικής προέλευσης και λήγουν. Για λόγους υγιεινής και προστασίας των καταναλωτών δεν επιστρέφονται.

Αντικατάσταση / Αλλαγή

Η επιχείρηση Ιωάννα Δουδουλακάκη υποχρεούται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης σε περίπτωση που το προϊόν θεωρείται ελαττωματικό. Ελαττωματικό προϊόν θεωρείται μόνο εάν φτάσει στα χέρια του καταναλωτή σπασμένο ή χυμένο. Εάν το προϊόν χρησιμοποιηθεί δεν γίνεται επιστροφή. Σε τέτοια περίπτωση έχετε υποχρέωση να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε με email στο οποίο θα μας ενημερώνετε για το ελάττωμα αποστέλλοντας υποχρεωτικά τη φωτογραφία του και να συμπληρώσετε το «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε στον ιστότοπο. Κατόπιν του δικού μας ελέγχου και της έγκρισης του ελαττώματος, επιστρέφετε το προϊόν με συστημένη αποστολή από τα ΕΛΤΑ για την άμεση παραλαβή του από εμάς, η οποία θα περιλαμβάνει το ελαττωματικό προϊόν και την απόδειξη λιανικής πώλησης. Τα έξοδα αποστολής σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνουν την επιχείρηση και θα αντικατασταθεί με νέο προϊόν.

Δικαίωμα Ακύρωσης Παραγγελίας

Οι πελάτες μας δικαιούνται να προβούν σε ακύρωση παραγγελίας τους σε περίπτωση
που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.

Κίνδυνος Απώλειας

Δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας των παραγγελιών καθώς αποστέλλονται με συστημένη αποστολή από τα ΕΛΤΑ και με ειδικό barcode αποστολής που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την αποστολή αλλά και να την εντοπίσετε σε τυχόν καθυστερήσεις. Επίσης με αυτό το barcode μπορείτε να επικοινωνείτε και με τα ΕΛΤΑ.