ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

Μία σούπα με μόλις 4 υλικά η οποία μας χαρίζει τόσα πολλά πλούτη για την υγεία μας. Βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ενίσχυση ανοσοποιητικού, βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος και φυτικές ίνες.

ΥΛΙΚΑ:

  1. 2 μέτριες πατάτες
  2. 4 μεγάλα καρότα
  3. 2 κρεμμύδια μεσαία
  4. 6 κουταλιές Σούπας τραχανά από ντομάτα
  5. 4 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
  6. Θαλασσινό αλάτι, πιπέρι, κουρκουμάς, 2 λεμόνια

Γεμίζουμε μία μεσαία κατσαρόλα με νερό και μόλις βράσει ρίχνουμε μέσα όλα τα λαχανικά και τις πατάτες και το αφήνουμε να σιγοβράσουν σε μέτρια φωτιά. Σε μισή ώρα προσθέτουμε τον τραχανά, το αλάτι, το πιπέρι, τον κουρκουμά και τα αφήνουμε πάλι να σιγοβράσουν. Στο τέλος προσθέτουμε και τα λεμόνια (ανάλογα και πόσο ξινό το θέλουμε). Η μυρωδιά της σίγουρα σας έχει ήδη ανοίξει την όρεξη…. Εμένα ΝΑΙΙΙΙΙΙ

Μία σούπα οικονομική και πλούσια σε πολλά θρεπτικά συστατικά που μπορεί να ευχαριστήσει όλη την οικογένεια τόσο τους χειμερινούς μήνες όσο και τους καλοκαιρινούς.

Καλή όρεξη και περιμένω τους εντυπώσεις σας.

Please follow and like us:

Σούπα με τζίντζερ και σπαράγγια

Πω πω τι σας έχω ετοιμάσει φίλοι και φίλες μου… Ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα σήμερα και κάποιοι δεν τρώμε ούτε λάδι. Εδώ λοιπόν σας έχω μία από τις αγαπημένες μου σούπες που εγώ προσωπικά τη φτιάχνω σε διάφορες εποχές του χρόνου. Τρώγεται ευχάριστα και το καλοκαίρι παγωμένη, σας το εγγυώμαι! Επίσης να πω οτι πρόκειται για μία πολύ θρεπτική και πολυβιταμινουχα σούπα!! Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε…

Λοιπόν για 4 άτομα θα χρειαστούμε….

  • 4 μεσαία καρότα χοντροκομμένα
  • 4 μέτριες πατάτες κομμένες στα 4
  • 4 κανονικά κρεμμύδια ολόκληρα
  • 2 ρεβες μεγάλες χοντροκομμένες
  • 1/4 από το ματσάκι σπαράγγια χοντροκομμένα
  • 1/4 από το λευκό λάχανο μικρου μεγέθους χοντροκομμένο
  • 2 μεγάλα λεμόνια (όση οξύτητα θέλετε)
  • Σεληνο
  • Τριμμένο τζίντζερ, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι, 1/2 κ. Γλ. Κουρκουμα

Τα βράζουμε σε μία κατσαρόλα (σκεπασμενη) όλα τα υλικά μαζί για περίπου 1 ωρα σε μέτρια φωτιά. Στο τέλος μόνο αφαιρούμε από την κατσαρόλα ολα τα κρεμμύδια, 2 κομμάτια πατάτας και 2 κομμάτια καρότων και τα πολτοποιουμε με τη ράβδο-μπλέντερ. Αυτό το μίγμα το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μας. Και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το φαγητό μας…

Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθειτε!!!

Boost λαχανικών=Boost βιταμινών!!!

Καλή σας όρεξη!

 

Please follow and like us:

Πατάτες με μανιτάρια

Υπάρχουν πολλές νόστιμες ιδέες για πιάτα θρεπτικά και χαμηλά σε λιπαρά. Κάνεις Διατροφή? Είσαι κερδισμένος άνθρωπος. Και σε χρήματα και σε υγεία. Ναι ναι καλά διάβασες και στα χρήματα. Με ενα πείραμα που κάναμε με μια οικογένεια που παρακολουθώ (έβαζαν τα χρήματα που ψωνιζαν από γλυκά , σνακ και delivery φαγητό σε ενα κουμπαρά και το ποσό που μαζευτηκε…. απίστευτο!) βγήκε αυτο το συμπέρασμα! Υπέροχο???

Λοιπόν στο μενού μας σήμερα πρωταγωνιστούν τα μανιτάρια. Έχουν απίστευτες ιδιότητες, πλουσια σε πρωτεΐνες και με θερμίδες ανύπαρκτες.

Για ενα πιρεξ θα χρειαστούμε 5 πατάτες μέτριες κομμένες κυδωνατες, 2 μεγάλες κονσέρβες μανιταριών ή φρέσκα μανιτάρια porto bello, 1 σκελίδα σκόρδο και 2 ολόκληρες πιπεριές Φλωρίνης ανοιγμενες σαν να τις ψηνατε στα κάρβουνα.

Βαζω τις πατάτες και το σκόρδο στο πιρεξ, αλατι θαλασσινό, πιπέρι, ρίγανη, δενδρολίβανο. Σε ενα μπολ τοποθετώ 1 μικρό ποτ. Κρασιου ελαιολαδο, μουσταρδα με το ματι, 1/2 κουτ. Γλυκού κουρκουμα, 1 στημένο πορτοκαλι, 1 στημένο λεμόνι και τα χτυπαω με τη ράβδο-μπλέντερ. Σε αυτό το μίγμα προσθέτω τα μανιτάρια μου και τα απλωνω πανω στις πατάτες στο πιρεξ. Προσθέτω και τις πιπεριές Φλωρίνης και σε προθερμασμένο φούρνο βαζω το υπέροχο αυτο φαγητό για περίπου 1 ωρα. Παρατηρείστε τις πατάτες.

Καλή όρεξη!!!

Please follow and like us:

Pizza Vegan

Πιτσαααα, το αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων!! Σήμερα όμως θα σας παρουσιάσω μια δική μου συνταγή, επειδή είναι περίοδος νηστείας. Εύχομαι να σας αρέσει. Ας τη δούμε αναλυτικά.

Υλικά:

  • 1 πιτα ατομική ολικής (για σουβλάκι)
  • 2 κ. Σ. Πολτός ντοματας
  • 3 μικρες χούφτες Τυρί νηστίσιμο κίτρινο (προσωπικά χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου)
  •  2 κ. Σ. Κόκκινα φασόλια βρασμένα
  • 1/2 μπιφτέκι λαχανικών ψημένο
  • 1/2 πιπεριά Φλωρίνης μικρή
  • 1/2 ντομάτα σε ροδέλες
  • Βασιλικος, ρίγανη, αλάτι θαλασσινό, πιπέρι, κουρκουμας

Στρωνω στο ταψί τη λαδόκολλα, τοποθετώ την πίτα και στρωνω τον πολτό της ντομάτας μαζι με τα μυρωδικά του βασιλικού και της ριγανης. Έπειτα τοποθετώ ομοιόμορφα το τυρί μου, τα φασόλια, την πιπεριά και το μπιφτέκι. Στολιζω με τις ροδέλες ντομάτας και προσθέτω το αλάτι, το πιπέρι και λίγη ρίγανη στη ντομάτα επιπλέον. Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνω στους 200°¢ πάνω-κάτω για 15-20′.

Θρεπτική πρόταση με χαμηλά λιπαρά. Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

Καλή όρεξη!

Please follow and like us:

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ

Καλησπέρα σας, σήμερα θα σας αποκαλύψω μία αγαπημένη μου συνταγή, τις πατάτες στο φούρνο…. αλλά όχι όπως τις γνωρίζετε! Πάμε να δούμε λοιπόν τα υλικά που θα χρειαστούμε για ένα μεγάλο πυρέξ.

  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 2 γλυκοπατάτες με πορτοκαλί σάρκα
  • 1 ποτ. κρασιού μικρό ελαιόλαδο
  • 1 στημένο πορτοκάλι
  • λεμόνι (όσο ξινό επιθυμείτε)
  • μουστάρδα κλασσική
  • γλυκιά πάπρικα,θαλ. αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,δενδρολίβανο ή θυμάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
  • 1 ποτ. νερου νερό

Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, το λεμόνι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε στο πυρέξ μας. Σε προθερμασμένο φούρνο φούρνο ψήνουμε στους 200-220 βαθμούς στον αέρα για 45-50  λεπτά. Καλό θα ήταν να το παρατηρείτε όμως γιατί ο κάθε φούρνος ψήνει διαφορετικά.

Οι γλυκοπατάτες έχουν υψηλή διατροφική αξία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτένια, νερό, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σελήνιο, βιταμίνη C, σύμπλεγμα βιταμινών Β, βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε.

Καλή σας όρεξη!!

Please follow and like us:

ΤΣΙΠΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ

Λατρεμένο υγιεινό σνάκ για μικρούς και μεγάλους. Παίρνετε 2 γλυκοπατάτες και τις πλένετε πολυ καλά. Τις σκουπίζετε και τις κόβετε με μεγάλο μαχαίρι σε λεπλτές ροδέλες με τη φλούδα. Αργότερα ρίχνουμε στις πατάτες 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο και ανακατεύοτμε πολυ καλά. Στην πορεία αναμειγνύουμε το θαλασσινό αλάτι με την πάπρικα (γλυκιά ή καπνικστή), το πιπέρι και το κορν φλάουερ ( 1 κουταλιά της σούπας) να γίνουν ένα μίγμα και το προσθέτουμε στο μπολ με τις γλυκοπατάτες. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας πολυ καλά να πάει παντού.

Στο ταψί μας τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτι και απλώνουμε τις γλυκοπατάτες μία-μία. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 30 λεπτά. Και….. ετοιμα τα τσίπς γλυκοπατάτας !!!!!! Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ντιπ γιαουρτιού….

Φτίαξτε τα για σας, για τα παιδιά σας ή για όποιον αγαπημένο έχετε. Μία πολυ ωραία και υγιεινή πρόταση ακόμα και για το σινεμά…

Καλή επιτυχία! Περιμένω τις εντυπώσεις σας!!!

 

Please follow and like us:

ΠΑΓΩΤΟ COOKIES LOW FAT

Παγωτό….. μία απόλαυση για μικρούς και μεγάλους!!! Πώς μπορούμε όμως να το χαρούμε χωρίς τύψεις? Καταρχήν να πούμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι η χαρά της ζωής. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα τις γευομαστε σε καθημερινή βάση. Η καθημερινότητα οφείλουμε να είναι βασισμένη σε ενα διατροφολογικο πλάνο σύμφωνα με τις καθημερινές δραστηριότητες μας, το ιατρικο ή κληρονομικό ιστορικό και τις σωματομετρησεις που γίνονται με επαγγελματικά μηχανήματα από διατροφολογους διαιτολογους με άδεια άσκησης επαγγέλματος. Μην εμπιστεύεστε την υγεία σας ή του παιδιού σας σε όποιον να ναι απλά επειδή είναι της μοδας…

Ας δούμε λοιπόν μία συνταγή που αρέσει πολύ και στη βαφτιστηρα μου (8 ετών) αλλά και σε όσους δοκίμασαν. Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

  1. 1 γάλα ζαχαρουχο
  2. 1 φυτική κρέμα (για ζαχαροπλαστική)
  3. 2 κουτιά γαλα εβαπορέ light
  4. 2 βανιλες σε σκονη
  5. 12 μπισκότα (τυπου ορεο)

Αρχικά τρίβουμε τα μπισκότα σε multi και τα αφήνουμε στην άκρη σε ενα μπολ. Έπειτα χτυπάμε καλα τη φυτική κρέμα στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για 6-7′. Προσθέτουμε το ζαχαρουχο γάλα και χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα. Στην πορεία προσθέτουμε τις βανιλιες και τα κουτιά εβαπορέ light ανακατεύοντας με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθουν ολα τα υλικά. Προσθέτουμε και τα τριμμένα μπισκότα ανακατεύοντας συνεχώς με τη σπάτουλα. Βάζουμε το μίγμα μας σε ενα τάπερ, το κλείνουμε καλά και το τοποθετούμε στην κατάψυξη προσέχοντας να μη γέρνει το τάπερ. Σε 8ώρες το υπέροχο παγωτό μας είναι έτοιμο!!!!!

Πανεύκολο (σε μόλις 20′) και λαχταριστό!!!!😋

*Εάν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 κουτί εβαπορέ γαλα light και 1 κουτί γαλα φρέσκο light αντί για 2 εβαπορέ.

Περιμένω και τις δικές σας εντυπώσεις!

Please follow and like us:

ΡΕΒΥΘΟΣΑΛΑΤΑ ΓΙΑΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙ……

Όλοι γνωρίζουμε τη θρεπτική αξία των οσπρίων και τη σημασία τους στη διατροφή μας. Όμως έχετε δοκιμάσει ρεβυθοσαλάτα;

Κατ’αρχήν ας πούμε λίγα λόγια για το αρχαιότερο όσπριο που καλλιεργείται από τον άνθρωπο. Στην αρχαία Ελλάδα έτρωγαν όσπρια αντί για κρέας, αλλά και στην Αίγυπτο. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, και ψευδάργυρο. Επίσης, περιέχουν ασβέστιο, κάλιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β καθώς και βιταμίνη Κ. Το πρόσθετο όφελος είναι ότι έχουν χαμηλά επίπεδα γλυκαιμικού δείκτη, πράγμα που σημαίνει πως μολονότι είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, δεν έχουν την τάση να ανεβάζουν το σάκχαρο του αίματος. Επίσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που βοηθούν την καλή λειτουργία του γαστρεντερικου συστήματος και βελτιώνουν το λιπιδαιμικό προφίλ. Αυτό όμως που ξεχωρίζει τα ρεβίθια είναι η εξαιρετική ποιότητα των πρωτεϊνών που περιέχουν. Παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα στην άριστη αναλογία που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός και ιδιαίτερα το αμινοξύ μεθειονίνη που τα κατατάσσει στις πλήρεις πρωτεΐνες, όπως το κρέας, το γάλα και η σόγια.

Αναλυτικά ας δούμε τον παρακάτω πίνακα.

Διατροφικά στοιχεία Ποσότητα ανά 100γρ.
Θερμίδες (kcal) 378
Πρωτεΐνη (γρ) 20,5
Λιπαρά (γρ) 6
Υδατάνθρακες (γρ) 63
Ολικά σάκχαρα (γρ) 11
Φυτικές ίνες (γρ) 12,2
Μέταλλα
Ασβέστιο (mg) 57
Σίδηρος (mg) 4,3
Μαγνήσιο (mg) 79
Κάλιο (mg) 718
Νάτριο (mg) 24
Φώσφορος (mg) 252
Ψευδάργυρος (mg) 2,8
Νερό (γρ) 7,68
Βίταμίνες
Βιταμίνη C, ασκορβικο οξύ (mg) 4
Βιταμίνη Β1, θειαμίνη (mg) 0,5
Βιταμίνη Β2, ριβοφλαβίνη (mg) 0,2
Βιταμίνη Β3, νιασίνη (mg) 1,5
Βιταμινη Β6,πυριδοξίνη (mg) 0,5
Βιταμίνη Β9, Φυλλικο οξύ (μg) 557
Βιταμίνη Α (μg) 3
Βιταμίνη Ε, α-τοκοφερόλη (mg) 0,82
Βιταμίνη Κ (μg) 9

Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΡΕΒΥΘΟΣΑΛΑΤΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ HAPPY FOOD:

  • ΡΕΒΥΘΙΑ (ΒΡΑΣΜΕΝΑ 1 ΩΡΑ+ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΟΥΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ)
  • ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΒΡΑΣΜΕΝΑ(ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ)
  • ΜΑΡΟΥΛΙ
  • ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
  • 1 ΛΕΜΟΝΙ (οσο ξινό επιθυμείτε ή όχι)
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΑΛΑΤΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ-ΠΙΠΈΡΙ

Πρώτα βράζουμε τα ρεβύθια και πετάμε το πρώτο νερό. Έπειτα τα βράζουμε για 1 ώρα+. Τα σουρώνουμε και βράζουμε το σακούλι των ανάμεικτων λαχανικών για 20′. Σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε όλα στην ίδια κατσαρόλα. Στο πιάτο μας σερβίρουμε τη μερίδα μας (1,5-2 φλ.τσαγιού είναι αρκετά) και προσθέτουμε τοματίνια, μαρούλι, ελαιόλαδο, λεμόνι και αλατοπίπερο. Σερβίρουμε με ντακάκια. γιαμιιιιιι……

Μπορείτε να προσθέσετε και μήλο ή φέτα/ανθότυρο/κότατζ ή κάποιο άλλο λαχανικό της αρεσκείας σας.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας !!! Αυτό το πιάτο θα δώσει χαρά όχι μόνο στον ουρανίσκο σας αλλά και στο στομάχι σας !!!

Please follow and like us:

PANCAKES ΒΡΩΜΗΣ

Για «αμαρτίες» υγιεινές, θρεπτικές και νόστιμες ας δούμε την παρακάτω συνταγή.

Τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι:

  • 4 μπανάνες ώριμες
  • 4 αυγά μέτριου μεγέθους
  • 1 κούπα βρώμη (αλεσμένη στο μπλέντερ)
  • 1 κουτ. Σούπας φυστικοβούτυρο
  • 1 κουτ. Γλυκού κανέλα

Η Παρασκευή τους πανεύκολη και μέσα σε λίγα λεπτά, ακόμη και για τον πιο πολυάσχολο άνθρωπο που επιλέγει να τρέφεται με ποιότητα. Αρχικά λιώνουμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε.  Αναμειγνύουμε τα αυγά με τις μπανάνες  μέχρι να ομογενοποιηθούν.  Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και την κανέλα καθώς και τη βρώμη.  Σε αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε κάψει ρίχνουμε 1 κουτάλα μέτρια (αυτή που σερβίρουμε τις σούπες) από το μείγμα μας και ψήνουμε με αυτό τον τρόπο τα pancakes.

Σερβίρουμε με λίγο μέλι, τριμμένους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα μούρα ή βατόμουρα ή φρέσκα φρούτα όπως φράουλες, μύρτιλα, κ.α.  Είναι  μία εκπληκτική ιδέα για ένα πλούσιο σε μακροθρεπτικά συστατικά πρωινό γεύμα ή ένα επιδόρπιο στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Συμβουλευόμαστε πάντα το διατροφολόγο μας.

Για τους μικρούς μας φίλους μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τριμμένη σοκολάτα υγείας ή δάκρυα σοκολάτας στο τελικό σερβίρισμα.

Να θυμάστε οτι το να είμαστε υγιής είναι απλά μία επιλογή και όχι χάρισμα. Ο άνθρωπος δεν είναι τελικά και το σοφότερο ον.

Καλή σας όρεξη !!

Please follow and like us:

ΦΥΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

 

Για τους λάτρεις της μαγιονέζας έχω να σας εξομολογηθώ ότι η αμαρτία μπορεί να είναι και  υγιεινή πλέον και μάλιστα  ΧΩΡΙΣ τύψεις !! Μία δοκιμή από την παρακάτω συνταγή θα σας πείσει…! Γιάμι…..

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι :

  • 1/2 κούπα γάλα σόγιας
  • 2 κουτ. Σούπας μηλόξυδο/ξύδι κλασσικό
  • 1/2 φλιτζάνι μικρό του καφέ μουστάρδα κανονική ή καυτερή (ανάλογα τα γούστα)
  • 1 κουτ.γλυκού μέλι (γεμάτη)
  • 1/2 κουτ. Γλυκού πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά, αλλά καλύπτει το ξινό του ξυδιού)
  • 6 κουτ. Σούπας ηλιέλαιο/καλαμποκέλαιο
  • Αλάτι-πιπέρι (με δοκιμή ανάλογα τις γεύσεις μας)

Η παρασκευή της… ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ !!! Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε μπλέντερ (ακόμα και ράβδο εάν έχετε). Έπειτα ρίχνουμε σταδιακά το λάδι το μείγμα μας και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να πήξει. Φυλάσσεται στο ψυγείο σε κλειστό βαζάκι ή τάπερ για λίγες ώρες (1 ώρα περίπου) να σφίξει  και….

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Η υφή δεν είναι σαν του εμπορίου γιατί δεν περιέχει συντηρητικά και χημικά. Εάν επιθυμείτε πιο σφιχτή υφή, δοκιμάστε την παρακάτω.

  • 112 γρ τοφού
  • 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 κουτ. Γλυκού μουστάρδα
  • 3/4 κούπα φυτικό έλαιο.
  • αλάτι-πιπέρι

Αναμειγνύουμε το τοφου με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι με ράβδο μπλέντερ μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά το λάδι και ανακατεύουμε. Καλή σας όρεξη !!!

Please follow and like us:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)