Γευμα “Antitoxin” μετά από πολυφαγία…
“- Ημέρες εορταστικές, πότε είναι Χριστούγεννα, πότε Πάσχα, πότε η γιορτή μου ή τα γενέθλιά μου… ουφ τι θα κάνω πια με τα τραπέζια και τα γλυκά?” Όλοι αυτό αναρωτιέστε τέτοιες μέρες και είναι απολύτως φυσιολογικό. Όμως δε χρειάζεται ο πανικός. Για όλα υπάρχει λύση με τη σωστή διαχείριση.. Να εμπιστεύεστε τον διατροφολόγο σας.
Ας μη σας κρατάω σε αγωνία. Προτείνω λοιπόν για την μέρα μετα από κάθε τέτοια περίσταση ένα πιάτο που είναι φουλ από βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, κλά λιπαρά οξέα και φυσικά το σημαντικότερο ΝΟΣΤΙΜΙΑ & ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
Τα υλικά που θα χρειαστουμε??? Όλη μας τη φαντασία και ποικίλα χρώματα…. Δηλαδή :
- άσπρο λάχανο
- μαρούλι
- φύλλα από baby σπανάκι
- καρότο
- ρόδι
- τοματίνια
- καρύδια ( 1 χουφτα σε ατομική μερίδα)
- 1 ξινόμηλο (σε κύβους)
- 1 πορτοκάλι (σε κύβους)
Η μαγική σως που απογειώνει το πιάτο μας….
Χτυπήστε καλά σε μπλέντερ χειρός (τη ράβδο) :
- 2 κ.Σ. ελαιόλαδο
- 2 κοφτές κ.Σ. μουστάρδα
- 2 κοφτές κ.ΓΛ. μέλι
- 1 κοφτή κ.Σ. σως βαλσάμικου με ρόδι
- θαλασσινό αλάτι-πιπέρι (λιγο)
Προσθέστε τη σως στο πιάτο σας και…. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!
Στείλτε μου τις εντυπώσεις σας !!!