
Απόλαυση χωρίς τύψεις…
Ένα καλοκαιρινό πιάτο χαμηλό σε θερμίδες με πολυακόρεστους υδατάνθρακες, ποικιλία λαχανικών και κατσικίσιο τυρί. Χορταστικό, δροσερό και εύπεπτο χωρίς να αισθανόμαστε τύψεις… Ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ! Πάμε να δούμε τα υλικά που χρεαιζόμαστε για 2 άτομα :
- 1 ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟ
- 80 ΓΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ)
- 12 ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
- 2 ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ
- 2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
- 4 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΟΥΤΟΝ ΟΛΙΚΗΣ
- ΜΑΡΟΥΛΙ (ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ)
- 2 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΣΩΣ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟΥ (ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε για 20 λεπτά το κριθαράκι μας. έχουμε κόψει σε χοντρά κομμάτια το μαρούλι (αφού φυσικά το έχουμε πλύνει πολυ πολυ καλά), τα κρεμμυδάκια, τα αγγουράκια και το κατσικίσιο τυρι. Αναμειγνύουμε όλα τα λαχανικά και τα τοματίνια ολόκληρα. Αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας και το κριθαράκι μας. Στο τέλος ρίχνουμε τα κρουτόν, το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο. Φυσικά το τελικό συστατικό που θα στολίσει το πιάτο μας και θα το απογειώσει γευστικά είναι το ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ .
Καλή σας όρεξη !!!!!!