Σούπα με τζίντζερ και σπαράγγια

Πω πω τι σας έχω ετοιμάσει φίλοι και φίλες μου… Ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα σήμερα και κάποιοι δεν τρώμε ούτε λάδι. Εδώ λοιπόν σας έχω μία από τις αγαπημένες μου σούπες που εγώ προσωπικά τη φτιάχνω σε διάφορες εποχές του χρόνου. Τρώγεται ευχάριστα και το καλοκαίρι παγωμένη, σας το εγγυώμαι! Επίσης να πω οτι πρόκειται για μία πολύ θρεπτική και πολυβιταμινουχα σούπα!! Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε…

Λοιπόν για 4 άτομα θα χρειαστούμε….

  • 4 μεσαία καρότα χοντροκομμένα
  • 4 μέτριες πατάτες κομμένες στα 4
  • 4 κανονικά κρεμμύδια ολόκληρα
  • 2 ρεβες μεγάλες χοντροκομμένες
  • 1/4 από το ματσάκι σπαράγγια χοντροκομμένα
  • 1/4 από το λευκό λάχανο μικρου μεγέθους χοντροκομμένο
  • 2 μεγάλα λεμόνια (όση οξύτητα θέλετε)
  • Σεληνο
  • Τριμμένο τζίντζερ, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι, 1/2 κ. Γλ. Κουρκουμα

Τα βράζουμε σε μία κατσαρόλα (σκεπασμενη) όλα τα υλικά μαζί για περίπου 1 ωρα σε μέτρια φωτιά. Στο τέλος μόνο αφαιρούμε από την κατσαρόλα ολα τα κρεμμύδια, 2 κομμάτια πατάτας και 2 κομμάτια καρότων και τα πολτοποιουμε με τη ράβδο-μπλέντερ. Αυτό το μίγμα το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μας. Και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το φαγητό μας…

Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθειτε!!!

Boost λαχανικών=Boost βιταμινών!!!

Καλή σας όρεξη!