Τσιπς γλυκοπατάτας

Λατρεμένο υγιεινό σνάκ για μικρούς και μεγάλους. Παίρνετε 2 γλυκοπατάτες και τις πλένετε πολυ καλά. Τις σκουπίζετε και τις κόβετε με μεγάλο μαχαίρι σε λεπλτές ροδέλες με τη φλούδα. Αργότερα ρίχνουμε στις πατάτες 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο και ανακατεύοτμε πολυ καλά. Στην πορεία αναμειγνύουμε το θαλασσινό αλάτι με την πάπρικα (γλυκιά ή καπνικστή), το πιπέρι και το κορν φλάουερ ( 1 κουταλιά της σούπας) να γίνουν ένα μίγμα και το προσθέτουμε στο μπολ με τις γλυκοπατάτες. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας πολυ καλά να πάει παντού.

Στο ταψί μας τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτι και απλώνουμε τις γλυκοπατάτες μία-μία. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 30 λεπτά. Και….. ετοιμα τα τσίπς γλυκοπατάτας !!!!!! Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ντιπ γιαουρτιού….

Φτίαξτε τα για σας, για τα παιδιά σας ή για όποιον αγαπημένο έχετε. Μία πολυ ωραία και υγιεινή πρόταση ακόμα και για το σινεμά…

Καλή επιτυχία! Περιμένω τις εντυπώσεις σας!!!